گالری تصاویر
پیوندهای مهم
روادید/Visa

مدارک لازم برای صدور ویزا/Visa جهت شهروندان غیر ایرانی: (برای مشاهده بخش انگلیسی ویزا/روادید اینجا را کلیک نمایید.)

1-     دو نسخه فرم درخواست  ویزا

2-     اصل گذرنامه و تصویر صفحه مشخصات آن

3-     دو قطعه عکس 45*35 میلیمتری جدید، رنگی با زمینه سفید بدون عینک و کلاه

4-     بیمه مسافرتی (TRAVEL INSURANSE) به میزان مدت اقامت در ایران

5-     رضایتنامه پدر مبنی بر مسافرت فرزندان زیر 18 سال خود به ایران در یک صفحه و تائید امضای ایشان توسط JP

6-     یک عدد پاکت پستی معتبر ترجیحاً (PLATINUM EXPERESS ) با ذکر آدرس دقيق جهت برگشت اصل گذرنامه

7-     مانی اوردر (MONEY ORDER) در وجه سفارت جمهوری اسلامی ایران در کانبرا به مبلغ تعرفه ویزا

تعرفه ویزا

دارندگان گذرنامه و مدرک مسافرتی

ویزای توریستی  حداکثر 90 روزه

ویزای زیارتی حداکثر 21 روزه

استرالیا

160 دلار استرالیا

60 دلار استرالیا

نیوزیلند

160 دلار استرالیا

64 دلار استرالیا

افغانستان (فقط گذرنامه های جدید کامپیوتری)

128 دلار استرالیا

64 دلار استرالیا

 

 آدرس پستی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کانبرا:

EMBASSY OF THE ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN

       P.O. Box 705, Mawson ACT 2607

جهت دریافت پیامک در زمان دریافت مدارک توسط سفارت و در زمان خروج مدارک از سفارت، لطفاً روی پاکت شماره تلفن همراه خود را نوشته و عنوان (ویزا/VISA) را بنویسید.

توجه :

-     حداکثر مدت اقامت ذکر شده تنها جهت اطلاع از شرایط صدور ویزا می باشد و هیچ تضمینی در خصوص اخذ ویزا با حداکثر مدت اقامت وجود ندارد.

صدور روادید/Visaبه تاریخ روز است و فقط سه ماه اعتبار دارد. بنابراین صاحب گذرنامه لازم است قبل از انقضاء مدت اعتبار روادید به ایران سفر نماید و تنها در مدت اقامت قید شده در برچسب روادید در ایران حضور داشته باشد. لذا توصیه می شود زودتر از سه ماه مانده به تاریخ سفر به ایران، درخواست روادید نکنید.  

-     فرایند صدور ویزا بطور عادی 20 روز بطول خواهد انجامید . در موارد فوری با پرداخت 1.5 برابر تعرفه ویزا این فرایند کوتاهتر خواهد شد. درصورت درخواست فوری عنوان (URGENT) را بر روی پاکت پستی بنویسید.

-     خرید بیمه مسافرتی ضروری است و پیش فاکتور (QUOTE ONLY) مورد قبول نمی باشد.

-     توصیه می شود بعد از دریافت ویزا نسبت به خرید بلیط مسافرت به ایران اقدام کنید.

-     فرم درخواست ویزا بایستی کامل و خوانا پر شود و فرم های ناقص باعث تاخیر در صدور ویزا یا رد درخواست میشود.

-     برای چسباندن عکس به فرم ها از چسب مایع استفاده کرده و از منگنه کردن عکس ها به فرم ویزا خودداری نمایید.

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران