گالری تصاویر
پیوندهای مهم
عابر غیرمجاز

اگر شما بصورت غیر مجاز از کشور خارج شده اید پس از ثبت نام از طریق سامانه تاک به آدرسtak.mfa.ir   و دریافت کد رهگیری می توانید با ارسال مدارک زیر نسبت به دریافت گذرنامه جدید اقدام کنید. راهنمای استفاده از سامانه تاک و کلیپ های آموزشی سامانه تاک

1-     اصل شناسنامه و یک سری کپیA4   از صفحات آن ( اگر اصل مدرک در دسترس نیست)

توجه : شناسنامه افراد بالای 15 سال باید عکسدار باشد. برای اطلاعات بیشتر به قسمت عکسدار کردن شناسنامه مراجعه کنید.

2-     کپی کارت ملی برای افراد بالای 15 سال در یک صفحه A4(اگر کارت ملی ندارید به قسمت کارت ملی مراجعه کنید)

3-     دو قطعه عکس (مشخصات عکس گذرنامه)         

4-     تکمیل فرم درخواست گذرنامه

5-     تصویر مدرک اقامتی(VISA GRANT NOTICE)  یا تصویر ویزای اقامت دائم استرالیا یا تصویر مدرک شهروندی استرالیا یا تصویر صفحه اول گذرنامه استرالیایی

توجه: درصورت تغییر نام ونام خانوادگی در مدرک استرالیایی ، ارسال تصویر گواهی تغییر نام و نام خانوادگی

(CHANGE OF NAME CERTIFICATE) الزامی است.

6-     شرح کامل چگونگی خروج از کشور در یک صفحه A4  به زبان فارسی

7-     مانی اوردر به مبلغ 56 دلار جهت استعلام عابرغیر مجاز

8-     مانی اوردر (Money Order) در وجه سفارت جمهوری اسلامی ایران در کانبرا به مبلغ 320 دلار استرالیا

9-     کد رهگیری دریافتی از سامانه تاک

10-     یک عدد پاکت پستی معتبر ترجیحاً (PLATINUM EXPERESS   با ذکر آدرس دقيق جهت برگشت مدارک

چنانچه مایل به تغییر محل اقامت خود از "جمهوری اسلامی ایران" به "استرالیا" در گذرنامه جدید هستید مدارک زیر را نیز ارسال کنید:

1-     اصل کارت نظام وظیفه برای آقایان زیر 50 سال و یک سری کپی در صفحه A4  (اگر اصل مدرک در دسترس نیست)

* اگر مشمول مقیم خارج از کشور هستید به قسمت نظام وظیفه مراجعه کنید.

2-     تصویر ویزای اقامت دائم استرالیا یا تصویر مدرک شهروندی استرالیا یا تصویر صفحه اول گذرنامه استرالیایی

3-     تکمیل فرم تغییر محل اقامت و درج مهر خروج مکرر

4-     تکمیل فرم رضایت خروج همسر و فرزندان توسط آقایان و تایید امضای آنان توسط JP

5-     مانی اوردر (Money Order) در وجه سفارت جمهوری اسلامی ایران در کانبرا به مبلغ 29 دلار استرالیا

توجه :

الف : کسانی که محل اقامت آنان در گذرنامه "استرالیا" درج شده است در صورت اقامت بیش از یکسال در ایران ، اقامت آنان در گذرنامه به " جمهوری اسلامی ایران" تغییر خواهد کرد.

ب : کسانی که گذرنامه جدید خود را با محل اقامت " جمهوری اسلامی ایران"  از سفارت دریافت می کنند ، بایستی در اولین سفر خود به ایران نسبت به اخذ مهر خروج مکرر از اداره کل گذرنامه نیروی انتظامی اقدام کنند. برای این کار بایستی مدارک زیر را در ایران به نیروی انتظامی ارائه دهند:

-   اصل گذرنامه جدید

-   اصل شناسنامه و کارت ملی

-   اصل کارت نظام وظیفه هوشمند(جدید) برای آقایان زیر 50 سال

-   رضایت خروج همسر و فرزندان توسط آقایان (جهت اطلاعات بیشتر به قسمت وکالتنامه مراجعه کنید)

چک لیست مدارک:

پس از تهیه مدارک لازم ، چک لیست مدارکPDF را جهت اطمینان از ارسال همه مدارک لازم و تسهیل فرایند صدور گذرنامه جدید خود بر روی مدارک قرار داده و با بررسی مجدد مدارک و تایید آن درجدول مربوطه به همراه یک پاکت پستی معتبر و ریجستر شده (PLATINUM EXPERESS ) جهت برگشت مدارک ، به آدرس زیر ارسال نمایید:

EMBASSY OF THE ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN
P.O. Box 705, Mawson ACT 2607

توجه: جهت دریافت پیامک در زمان دریافت مدارک توسط سفارت و در زمان خروج مدارک از سفارت، لطفاً روی پاکت شماره تلفن همراه خود را نوشته و عنوان (عابر غیرمجاز) را بنویسید.

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران